Skip to content

Filmhuset

Kära gäst.

Välkomna!

Lunch & BISTRO

Vår drivkraft är värdskapet, stoltheten över vad vi serverar samt att 
värna om, och respektera råvaran.

Till vardags serverar vårt kök fantastiska luncher, mellan kl 11-14, med 
vegetariskt, kött, fisk, samt ett stort salladsbord. 

Därefter håller våran lilla bistro öppet Måndag-Tisdag från kl 14:00-16:00 och Onsdag-Fredag 14:00 – 19:00. Här, i hjärtat av restaurangen, serveras bland annat vår populära italienska pizza, tillsammans med en god fatöl, vin och annat gott eller varför inte en Cocktail on tap!

ÖPPETTIDER 

Måndag – Tisdag 11:00 – 16:00

Onsdag – Fredag 11:00 – 19:00

AFTERWORK

Onsdag – Fredag 15:00 – 19:00

HÄMTMAT

Har du bråttom eller är på språng? Låt inte tiden sätta stopp för en god vällagad lunch, vi erbjuder take-away varje dag från vår fantastiska lunchmeny. Du kan givetvis ringa eller maila oss och beställa lunchen i förväg. 

Välkomna…

Festlokalen

Den exceptionella restaurang- och evenemangslokalens panoramafönster bjuder på fantastisk utsikt mot Gärdets ängar som är smått magisk. Den slutande entrén lyser upp med röd klassisk neonbelysning vilket ger ett unikt välkomnande med filmpremiärkänsla för era gäster. Här kan ni mingla upp till 400 personer och vi dukar för upptill 280 sittande middagsgäster. 
 
Låt oss visa dig hur Filmhuset kan skräddarsys för alla möjliga evenemang ni kan tänka er!

Skönt att äta grönt

Hos oss kan du äta gott och ha ett gott samvete, vi lägger stor vikt vid klimat och miljö och har ett ständigt pågående miljöarbete. Vi kräver av alla våra leverantörer att de skall ha ett väl utarbetat miljöprogram och arbetar nära dessa för att tillsammans bli ännu bättre.

Vi utsläppsberäknar all vår mat tillsammans med Klimato och klimatkompenserar denna till 110 % genom FN-godkända projekt. Vårt takeawaymaterial är återvinningsbart och framtagit tillsammans med Duni och deras produktsortiment EcoEcho. Vi strävar efter att använda minimalt med kemikalier i vår verksamhet och lägger stor vikt vid vegetariskt mat – hos oss ska det vara skönt att äta grönt!

Om oss

Vi har sedan hösten 2016 drivit restaurangen på Filmhuset i Stockholm och haft alltifrån premiärfester för såväl svenska som internationella filmer och serier, till disputationsmiddagar, konferenser, Bar Mitzvah, Julbord m.m.

Vi , Per, Martin & Nassos, har tillsammans mer än 25-års erfarenhet med såväl restaurang, evenemang och catering. Vår drivkraft är värdskapet, stoltheten över vad vi serverar samt att värna om, och respektera råvaran.

Det är med stor glädje vi önskar er hjärtligt välkomna till oss på 

Créme Filmhuset !

Våra menyer 

NJUT AV GOD MAT OCH DRYCK TILLSAMMANS MED OSS PÅ Crème.

Njut av härliga luncher, möten och festligheter där svenska och internationella filmpersonligheter huserat sedan sjuttiotalet. Crème Filmhuset har behållit samma interiör sedan starten och vi är därför också glada att kunna erbjuda lokalen för större sällskap och fester. Kontakta oss eller ring så berättar vi mer och vår spännande lokal.

Från tidig morgon till kväll

Kontakt

Adress

Borgvägen 1
115 53 Stockholm

E-post

info@filmbarbistro.se

Telefon

+46 (8) 666 36 66

Öppettider

Måndag - Tisdag
11:00 - 16:00
Onsdag - Fredag
11:00 - 19:00
Afterwork
15:00 - 19:00

'Lunch
Måndag - Fredag
11:00 - 14:00
Lördag - Söndag
Stängt

Övriga tider enligt överenskommelse

boka bord