Vi på Crème Filmhuset, tillsammans med Marcus Palm, är stolta över att äntligen få bjuda in till Stockholms nya eleganta Stand Up Comedy klubb i biosalong på Filmhuset! 

Vad är väl mer perfekt för en dejt? Eller kanske jobbgänget på AfterWork + Stand up, eller helt enkelt din svärfar eller svärmor för att bryta isen och få lite skrattgaranti när ni skall bounda?    

När showtime närmar sig, kan man, om man vill, röra sig bort mot baren och beställa något gott att dricka – som du lyxigt nog också får ta med dig in i salongen. Där sitter man sen och avnjuter några av Sveriges bästa komiker i vår intima biosalong Mauritz. Låt dig ryckas med och anslut dig till den stora skaran av humorälskare hos oss.

*Notering
Marika Karlsson som skulle komma till oss den 26 nov, har fått plötsligt förhinder och är tvungen att avboka. Vi är ledsna att meddela detta. Istället får vi äran att tillsammans med Shanthi Rydwall Menon, Marcus Palm att välkomna den mycket kvicka och roliga komiker som man hör i mix megapol varje morgon: JAKOB ÖQVIST! Sist men inte minst en ”special apperance by: Jonni Salimi som är en kommande stjärna på Stand Up himlen.

Höstens datum: 

12 november – Henrik Hjelt, Fredrik Andersson, Elin Almén, Marcus Palm

26 november – Jakob Öqvist, Shanti Rydwall Menon, Marcus Palm, Jonni Salimi

17 december – Zinat Pirzadeh, Elina Du Rietz, Marcus Palm          

Hålltider:

16.00 Restaurangen öppnar med sin traditionella afterwork där vi serverar mat och dryck i en stämningshöjande miljö med musik och DJ. 

19.45 Dörrarna öppnas in till Biograf Mauritz, så man i god tid kan ta plats i salongen innan showstart kl 20:00. 

Ca 21.00 Vi tar en liten, men välbehövlig paus och hämtar andan en stund. Baren i restaurangen står redo med goda drycker och snacks och sen när alla är redo, är det dags att återvända in i salongen igen för att skratta vidare.

Showen är slut runt kl 22:00. Baren i restaurangen håller sedan öppet till kl 23:30 med DJ och mingel för den som önskar avrunda denna magiska fredag hos oss. 

Varmt välkomna !

För Meny: KLICKA HÄR (Går bra att beställa mat och dryck i baren eller via appen Weiq Order)

För bordsbokning: afterwork@filmbarbistro.se

* Notis vi är en kontantfri restaurang 

 

Henrik Hjelt sägs vara en av Sveriges mest uppskattade personligheter. Han är både komiker och skådespelare och har medverkat i program som Parlamentet, Playa del sol och Time out. På Stand Up scenen bjuder han såklart på en skrattfest.

Fredrik Andersson, en prisad ståuppkomiker från Uppsala, har medverkat i TV-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Han har även uppträtt på Comedy Club i London. Han har länge glatt oss med sina sylvassa skämt och prisbelönta soloshower. Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat.

Elin Almén blev 2020 nominerad till årets kvinnliga komiker på svenska stand up galan och har setts i TV-program som Släng dig i brunnen på SVT, Confessions och Stand up utan gränser på Comedy central. Förutom att stå på scen själv skriver hon manus för satirprogrammet Svenska nyheter på SVT. “

Låt oss presentera vår MC och värd för Stand Up Comedy at Filmhuset. Marcus Palm har jobbat som yrkesverksam Stand up komiker sedan -97 och invald medlem i Svenska SUCK sedan -98. Har över 1500 uppträdanden bakom mig samt en lång karriär inom både film, tv och teater. Skrattgaranti!