Skip to content

Afterwork

Pizza med cocktail on tap

Onsdag-fredag 16-20

Välkommen på AW-häng i vår bar och bistro. Prova vår populära stenugnsbakade, italienska pizza tillsammans med en god fatöl, vin, eller varför inte en cocktail on tap!

Varje onsdag till fredag mellan 16:00 och 20:00 bjuder vi in dig att koppla av och dela afterwork med kollegor och vänner. Vi dukar upp med en buffé av sällskapsspel, och när man minst anar det kan det hända att vi bjuder in en DJ.

Vår avslappnade atmosfär och vänliga personal skapar en perfekt kuliss för att luta dig tillbaka, koppla av och njuta av stunden.

Företag och större sällskap

Boka vår populära afterwork med pizzabuffé och plats för upp till 400 minglande gäster. Vill du bjuda kollegorna på dryck till pizzan har vi läskande cocktails on tap, fatöl, vin och bubbel.

Drink i baren - Crème Filmhuset
Bio Mauritz - Filmhuset

Cinemateket

Filmvisningar hos vår granne

Förhöj ditt besök på Crème Filmhuset genom att kombinera det med en filmvisning hos Cinemateket. En perfekt kväll kan börja med något gott att äta och dricka hos oss sedan övergå till en filmisk resa där filmkonst och historia möts. Från regissörsamtal till temafestivaler, Cinematekets engagemang för att berika filmkulturen gör dem till en oumbärlig granne för filmälskare.