Skip to content

Catering

utöver det vanliga

Oavsett om du planerar lunch, fika eller en intim middag, erbjuder Crème Filmhuset en unik flexibilitet. Vi anpassar vår cateringtjänst för att passa dina önskemål, allt från wraps och sallader till buffé och sittande middag.

Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan njuta av varje ögonblick. Kontakta oss för att skräddarsy din cateringupplevelse och låt Crème Filmhuset bli kröningen på ditt nästa event!

Vi hjälper dig med helhetslösningen

Vi har ett brett kontaktnät som kan hjälpa dig med lokal, dekor, dukning, personal, teknik, underhållning och allt annat du behöver. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig skräddarsy ditt nästa event där enbart fantasin sätter gränser.

Servis ler - Crème Filmhuset
Köket serverar - Crème Filmhuset

Vi finns här för produktionsbolag

I hjärtat av Filmhuset, där kreativitet flödar och projekt tar form, presenterar Crème Filmhuset en skräddarsydd catering för pågående produktioner. Vår catering är anpassad för att möta produktionsbolagens krav på flexibilitet och snabb service.

Från en snabb fika, sallad eller wrap mellan tagningar till rejäla måltider under längre inspelningsperioder, vår mat är designad för att hålla energin och kreativiteten på topp under hela dagen.