Skip to content

Lunch

Dagens lunch

Vardagar 11-14

Avnjut din lunch hos oss på Crème Filmhuset omgiven av filmhistoriska affischer och kreativa koncept som tar dig tillbaka till ikoniska filmtillfällen. Lunchen serveras måndag-fredag 11:00-14:00.

Med glutenfria, laktosfria och gröna alternativ på menyn är vår lunchupplevelse tillgänglig för alla.

Lunch på bordet 2 - Crème Filmhuset

Take away

Vi förstår att tiden kan vara knapp ibland. Därför erbjuder vi även take-away för att du inte ska behöva kompromissa med en vällagad lunch. Du kan giventvis ringa eller maila oss för att beställa din lunch i förväg.

Kontorslunch

För de hektiska dagarna erbjuder vi kontorslunch med bekväm utkörning till företag i närområdet. Låt oss ta hand om lunchen medan du fokuserar på det du gör bäst.

Det ska vara skönt att äta grönt

Hos oss kan du äta gott och ha ett gott samvete, vi lägger stor vikt vid klimat och miljö och har ett ständigt pågående miljöarbete.

Per vid lunchluckan - Crème Filmhuset
Bio Mauritz - Filmhuset

Filmvisning

Cinemateket

Förläng ditt besök på Crème Filmhuset genom att kombinera det med en filmvisning hos Cinemateket. En perfekt dag kan börja med en smakfull måltid hos oss och sedan övergå till en filmisk resa där filmkonst och historia möts. Från regissörsamtal till temafestivaler, Cinematekets engagemang för att berika filmkulturen gör dem till en oumbärlig granne för filmälskare.

Bibliotek

Filmhuset

Filmhusets bibliotek är en plats där filmstudenter och entusiaster kan hitta inspiration och kunskap, en unik möjlighet att fördjupa din filmupplevelse. Passa på att ta en snabb lunch i vår bistro i samband med ditt besök.