Skip to content

Festlokal

Filmiska evenemang

Med panoramafönster och en hisnande utsikt över Gärdets ängar bjuder vår festlokal in till magiska ögonblick. En kort promenad från Östermalm möts ni av den sluttande entrén, upplyst av klassisk röd neonbelysning – en filmisk känsla som välkomnar dina gäster med stil.

Oavsett om det är en galamiddag, företagsfest, jubileum eller produktlansering – Crème Filmhuset anpassar sig efter dina behov. Med möjlighet att rymma upp till 400 minglande gäster eller upp till 280 sittande middagsgäster, skapar vi den perfekta rymden för ditt speciella tillfälle.

Vi hjälper dig med helhetslösningen

Utöver mat, bar, dukning och servering på plats har vi ett brett kontaktnät som kan hjälpa dig med underhållning och allt annat du behöver. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig skräddarsy ditt nästa event där enbart fantasin sätter gränser.

Servis ler - Crème Filmhuset
Bio Victor - Filmhuset

Film och konferens

I Filmhuset finns två vackra biografer, Biograf Victor och Biograf Mauritz. Närheten till biograferna ger en unik möjlighet att integrera filmupplevelser i ditt evenemang, perfekt för konferenser, möten och seminarier.

Crème ligger i direkt anslutning till Filmhusets foajé, i regi av A house som även erbjuder flexibla konferens- och mötesrum för alla typer av event.

Vi förstår att varje evenemang är unikt. Därför erbjuder vi hjälp med att skapa det perfekta evenemanget och tar hand om varje detalj, så du kan fokusera på att njuta av ögonblicket.