Skip to content

Festlokaler

Den perfekta lokalen för din fest

Det är tillsammans med dig som festen värd att minnas verkligen blir till. Därför hjälper vi till med allt som behövs – dekor, blommor, ljus, dukning, personal, mat/dryck och inte minst den rätta lokalen.

Här har vi samlat information om flera av lokalerna som vi använder för fester och tillställningar i Stockholm med omnejd. Födelsedagsfester, bröllop eller kanske det perfekta partyt.

Vi har tagit med information om storlek, antal platser för gäster m.m. – det kan ju dock ändå finnas frågor du vill ställa oss. Du är mer än välkommen att kontakta oss med frågor, tankar och idéer om alla våra lokaler.

Crème Nybrogatan

Mittemellan Dramaten och Östermalmstorg

Vår populära restaurang Crème Stockholm på centrala Nybrogatan har länge varit en mycket uppskattad mötesplats för restaurangbesökare på Östermalm.

Den sköna atmosfären kan nu även upplevas exklusivt för just er – restaurang-, bar- och eventlokalen kan bokas av både företag och privatpersoner till alla typer av mindre och utvalda event – alltifrån chambre séparée-middagar, styrelsemöten och after work till företagets julfest och privata högtider!

Med omedelbar närhet till Stureplan och Östermalmstorg är kommunikationerna oslagbara och vi vågar påstå att ni inte kan hitta en bättre mötesplats i centrala Stockholm för de exklusiva sällskapen!

Vi bokar gärna in er och bjuder på våra uppskattade luncher där vi kan berätta mer om hur vi kan skräddarsy Crème just för er!

100
Stående
90
Sittande

Bistro Crème

Fantastiskt läge på Blaiseholmen

På en av Stockholms citys mest välkända halvöar Blasieholmen ligger inte bara Grand Hôtel utan även vår uppskattade restaurang Bistro Crème– en intim och mysig restaurang-, bar- och eventlokal där vi för de mindre sällskapen genomför alltifrån afterwork-event, exklusiva produktlanseringar och olika provningar till privata fester och jubileum.

Med promenadavstånd till kommunikationer och folkliv i Kungsträdgården, Strandvägen, Stureplan och Gamla Stan kan man knappt befinna sig på ett bättre ställe i vackra Stockholms city.

Kvällar och helger skräddarsyr vi Bistro Crèmes två rum utifrån just era behov och önskemål. Kontakta oss så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi visar lokalens möjligheter och vad vi kan göra här för just dig!

100
Stående
90
Sittande

Crème Filmhuset

Njut av härliga festligheter där svenska och internationella filmpersonligheter huserat sedan sjuttiotalet.

Det historiska Filmhuset på Gärdet har knappast lämnat någon oberörd sedan det stod färdigt 1971 på Harry Scheins uppmaning att bygga ”Inget vanligt jävla hus!”.

Den exceptionella restaurang- och evenemangslokalens panoramafönster bjuder på fantastisk utsikt mot Gärdets ängar som är smått magisk. Den sluttande entrén lyses upp med röd klassisk neonbelysning vilket ger ett unikt välkomnande med filmpremiärkänsla för era gäster. Här kan ni mingla upp till 400 personer och vi dukar för upptill 280 sittande middagsgäster så lokalen är perfekt för alltifrån galamiddag, företagsfest, jubileum, era mingelevent och produktlanseringar eller varför inte en bröllopsfest!

I anslutning hittar ni även två vackra biosalonger; Biograf Victor med plats för 364 sittande och Biograf Mauritz som rymmer 130 platser. Detta gör lokalerna ypperliga för konferenser, möten, paneldebatter och seminarier.

Här finns även tre mindre mötesrum som med filmaffischer ur den svenska filmhistorien längs väggarna ger en filmisk och inspirerande inramning till mötet.

Förutom detta har Filmhuset även en rymlig foajé som gör att lokalerna bjuder på en enorm flexibilitet – här genomför vi alltifrån galapremiärer och förhandsvisningar till konferenser, möten, evenemang och kickoffer.

Låt oss visa dig hur Filmhuset kan skräddarsys för alla de evenemang ni kan tänka er!

400
Stående
265
Sittande

Crème Glashuset

Säsongslokal med stans bästa utsikt

Glashuset vid Slussen är en av Stockholms mest kända byggnader, beläget i vackrast tänkbara miljö precis vid Stockholms inlopp.

På taket av detta klassiska inslag i Stockholms skyline finns en fantastisk terrass med både havs- och cityutsikt – du ser inte bara ut över Saltsjön utan över större delen av Stockholm med Katarinahissen, Gamla Stan, Skepps- och Kastellholmen och Gröna Lund i förgrunden. Vi kan inte tänka oss någon bättre plats för er sommarfest!

På terrassen kan vi duka upp för både mingelevent och sittande grillbufféer á la byfester vid Medelhavet. Om den svenska sommarkvällen så kräver sätter vi upp ett tält med genomskinliga väggar samt ljus- och värmemöjligheter. Här har vi genomfört oslagbara sommarevent för upp till 150 sittande gäster och 180 minglande.

Läget innanför tullarna i kombination med den oslagbara utsikten och närheten till en av Stockholms största knutpunkter gör Glashusets Terrass till en av stans mest attraktiva mötesplatser.

Kontakta oss för en visning av platsen för er nästa oförglömliga sommarfest!

150
Stående
180
Sittande

A house

luck is the residue of design.

A House – Östermalms hetaste mötesplats. I tidigare arkitekturskolans brutalistiska lokaler hittar ni A House – en kreativ och innovativ mötesplats där event, näringsliv, stad och universitet möts. Här sitter bland annat flera start-up-företag från handelshögskolan, Youtube-nätverket Splay och affärsinkubatorn Sting medan det populära caféet MR Cake huserar i bottenvåningen.

I dessa välkända lokaler som erbjuder alltifrån helt råa eventytor till fullt utrustade sådana, genomför vi möten, konferenser, fester, prisutdelningar, modevisningar, seminarier, provsmakningar, galamiddagar, mässor och mycket mer.

I huset finns sju mötesplatser med olika dignitet, för de mindre sällskapen finns bland annat ”A Kitchen” för 22 sittande gäster och ”A Meeting Room” för 12 personer. Det finns även flera större ytor, där den största – A Verkstad – kan ta upp till 350 minglande gäster och 225 sittande. ”A Atelier” på femte våningen bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp medan ”A auditorium” är pefekt för konferenser, stämmer eller filmvisningar.

A House har verkligen något för alla – kontakta oss för en rundvisning i detta guldkorn av eventlokaler.

MEeting room

luck is the residue of design.

Mitt i ett av Stockholms mest spännande områden på Kungsholmen ligger event- och konferenslokalen Meeting Room – ursprungligen en gammal ammunitionsfabrik – där man kombinerat inspirerande industriell miljö med en flexibel och modern inramning som öppnar upp för kreativitet och smarta lösningar för fester, möten och events.

Lokalen, som även tidigare huserat den välkända inredningsbutiken R.O.O.M, är med sin omedelbara närhet till Fridhemsplans alla kommunikationer och endast 20 minuter från Arlanda perfekt för alla typer av event.

Här kan vi genomföra alltifrån det mindre mötet till event på upp till 300 personer. Lokalen erbjuder en flexibilitet med både mindre rum och stora öppna ytor där vi kan skapa event utifrån just era behov och önskemål.

Meeting Room erbjuder fyra större konferenslokaler, sju mindre rum för workshops samt en större eventlokal.

Låt oss ta er med till hjärtat av Kungsholmen för att ser hur Meeting Room kan göras till just er mötesplats!

Eric Ericsonhallen

luck is the residue of design.

Magnifika och exklusiva Eric Ericsonhallen, med centrala Stockholms kanske mest attraktiva läge mitt på Skeppsholmen, ger ditt event det ”lilla extra” som krävs för att göra ett bra evenemang perfekt. Den välkända runda, före detta Skeppsholmskyrkan jämförs med lokaler som Berns Salonger, Grand Hôtel och Operaterrasen.

Med en yta på 600 kvm, sittplatser för upp till 430 gäster och 500 minglande genomför vi här alltifrån galor, banketter och minglande premiärfester till konferenser, mässor, stämmor, modevisningar och bröllopsfester!

Med sin oslagbara akustik, runda yta, vackra marmorstatyer och häpnadsväckande kupoltak kan vi här genomföra olika typer av event som dina gäster aldrig kommer glömma!

Eric Ericsonhallen har en oslagbar flexibilitet storleksmässigt vilket gör att den är lika perfekt för ett sällskap om 100 gäster som för ett på 500. Låt oss visa er hur!

Kontakta oss så visar vi er gärna denna anrika pärla och hur vi kan skräddarsy den just för er!

Dessert Event

Maten

Smakupplevelser för alla dina sinnen. Med Creme kan du njuta av underbara måltider från morgon till kväll. När det ska gå fort och när du vill sitta länge.

Utsikt event 2

festen

Dags för kalas, bröllop eller någon annan slags tillställning? Vi har arbetat med catering sedan 2001 och har menyer, personal och lokaler för alla typer av fester.

matlägg

Människorna

Goda beslut fattas på god mat. Vi älskar mat och brinner för människor. Vi tror på möten mellan människor med god mat som inramning. När du besöker oss är din upplevelse vår drivkraft.